FOTO Ce poţi face în Bărăgan de „Valentine’s Day“? Ghid de călătorie pentru ziua îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alege să petreci ziua îndrăgostiţilor într-o altă manieră FOTO: adevarul.ro
Alege să petreci ziua îndrăgostiţilor într-o altă manieră FOTO: adevarul.ro

Pentru cuplurile care-şi doresc o zi specială a îndrăgostiţilor, Bărăganul este soluţia. Hotelurile  cu SPA, cluburile şi petrecerile care ţin până în zori îi aşteaptă pe toţi îndrăgostiţii. Totul la preţuri cu mult mai mici decât oricare altă ofertă.

Cum ajungi în Bărăgan?

Dragi îndrăgostiţi, ce-aţi zice dacă anul acesta de „Valentine’s Day“ aţi încerca să petreceţi ziua dragostei într-un alt loc? Un loc inedit în care să vă simţiţi bine, relaxaţi şi să vă întoarceţi acasă şi cu ceva bani de buzunar.

O soluţie ar fi Bărăganul...E foarte uşor de ajuns având în vedere faptul că se află la jumătatea distanţei dintre mare şi Capitală.

Dacă vii dinspre Bucureşti ai la dispoziţie 2 posibilităţi să ajungi aici. Prima rută şi cea mai recomandată este Autostrada Soarelui.

Drumul are doar 100 de kilometri şi durează maxim o oră. La kilometru 95 al şoselei viraţi stânga către Drajna şi apoi ţineţi drumul drept către Slobozia. Cea de-a doua variantă este drumul vechi spre mare sau DN2A Urziceni – Constanţa. Distanţa este de 130 de kilometri, care pot fi parcurşi în cel mult 2 ore şi jumătate.

SPA şi relaxare în staţiunea Amara

Odată ajunşi la Slobozia, puteţi opta să sărbătoriţi ziua îndrăgostiţilor în staţiunea Amara, aflată la 10 kilometri distanţă de oraş. Vă stau la dispoziţie 3 hoteluri de 3 şi 2 stele. Preţurile pe care le practică hotelierii sunt destul de ieftine.

Până la 150 de lei pe noapte pentru o cameră dublă la hotelurile de 3 stele şi cel mult 120 de lei pe noapte, pentru o cameră dublă la hotelul de 2 stele. Cel mai apreciat hotel al staţiunii rămâne, Hotel Ialomiţa.

Recent aici a fost inaugurată Laguna Blue SPA, primul centru SPA din Bărăgan, dotat cu piscina, jacuzzi, saună şi salină. Intrarea costă 50 de lei de persoană, pentru cuplurile care doresc să se relaxeze întreaga zi, sau 30 de lei pentru doar 4 ore de distracţie.

Petreceri pentru îndrăgostiţi la Slobozia

Distracţia va fi la cote maxime în pub-urile şi cluburile din Slobozia. În această perioadă, administratorii celor mai în vogă localuri din oraş promit petreceri de pomină stropită cu multă băutură şi iubire.

Vă puteţi distra în Hambar Pub, cel mai petrecăreţ local din Slobozia amplasat în apropierea străzii Dobrogeanu Gherea sau puteţi alege Clubul Piper din ansamblul rezidenţial Pepinieră. Distracţie de ziua îndrăgostiţilor va fi şi în Axa Pub, de pe strada Cuza Vodă, nr. 21.   
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite