Două ordine de protecţie, emise pe numele a doi bărbaţi care şi-au lovit soţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 48 de ore poliţiştii ialomiţeni au emis două ordine de protecţie şi au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familiepe numele a doi bărbaţi, de 49 şi 61 de ani, care şi-ar fi lovit soţiile.

În primul caz, la data de 25 aprilie, poliţiştii din Jilavele au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani, din localitatea Dridu, ar fi fost agresată de soţul său, un bărbat de 49 de ani.

De asemenea, duminică, 26 aprilie, poliţiştii din Coşereni au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie de 53 de ani, din comuna Moviliţa, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de soţul său, un bărbat de 61 de ani, pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimelor, reieşind faptul că în ambele cazuri se impune emiterea unor ordine de protecţie provizorii. Pe numele celor doi bărbaţi au fost emise ordine de protecţie provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite