COVID-19 dă peste cap programul Primăriei Slobozia. Cum se va lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul Primăriei a fost modificat FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Programul Primăriei a fost modificat FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Pentru a asigura funcţionarea Primăriei Municipiului Slobozia, în actualul context epidemiologic, programul de lucru a fost organizat în două ture. Activitatea instituţiei a fost dată peste cap după ce primarul interminar şi viceprimarul a fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Astfel, activitatea va fi organizată în două ture după cum urmează: 06-14.00- tura I şi 14.00-22.---tura II. personalul care îşi va desfăşura activitatea de dimineaţă(tura I) va trece în programul de după-amiază(tura II) începând cu data de 28 septembrie. Conform Primăriei Slobozia, acest program este valabil pentru întreg personalul de execuţie ţi şefii de comportimente, până la nivel de şef de serviciu inclusiv. Pestul angajaţilor vor avea program normal de lucru, respectiv 08-16.00, în intervalul 13.30-14.00 se va efectua dezinfecţia de către personalul administrativ. cetăţenii sunt sfătuiţi să folosească poşta electronică pentru depunerea sau obţinerea de autorizaţii, avize sau alte informaţii de la Primăria Municipiului Slobozia.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. 

VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite