Contractul pentru execuţia lucrărilor de modernizare la UPU Slobozia, semnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările pentru modernizarea spitalului din Slobozia au demarat anul trecut FOTO Facebook/M.P.
Lucrările pentru modernizarea spitalului din Slobozia au demarat anul trecut FOTO Facebook/M.P.

Lucrările de modernizare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia vor începe în scurt timp. Consiliul Judeţean Ialomiţa a semnat joi, 10 martie, contractul privind execuţia lucrărilor.

Valoarea investiţiei se ridică la 8,3 milioane de lei, iar costurile sunt finanţate prin fonduri europene. Lucrările vor dura 19 luni, iar prin această modernizare se doreşte creşterea calităţii actului medical, scăderea numărului de pacienţi redirecţionaţi, precum şi scăderea timpului necesar pentru diagnosticare şi tratament.

În primăvara anului trecut, lucrări ample de reabilitare au demarat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Durata proiectului este de 2 ani, iar investiţia se ridică la 16,2 milioane de lei.

Este vorba despre lucrările pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Contractul are o valoare totală de 16.209.292,26 lei, iar perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni.

Astfel, în cadrul acestui proiect se vor efectua lucrări la trei corpuri de clădire prevăzute cu 11 secţii şi 17 compartimente medicale, cu un total de 510 paturi. 

Vor fi amenajate zona blocului operator, zona blocului de naşteri, secţia ATI, Sterilizate, Laboratorul de analize medicale, amplasate la etajele 1,2 şi 8, dar şi parterul zonei de urgenţe medicale şi cabinetele de consultaţie, dar şi subsolul tehnic.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ucrainenii au declanşat „războiul hidraulic” pentru a apăra capitala

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Convoiul militar rusesc de 64 km c​are se îndrepta către Kiev e „redesfăşurat şi dispersat”. Bombardamente în Dnipro şi Luţk

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite