Bărbat căzut de la etajul doi al unui bloc din Slobozia, salvat de pompieri. Unde a fost găsită victima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a căzut pe acoperişul unui magazin FOTO ISU Ialomiţa
Bărbatul a căzut pe acoperişul unui magazin FOTO ISU Ialomiţa

Salvatorii din Slobozia au fost alertaţi să intervină marţi, 12 aprilie, pentru salvarea unui bătrân care a căzut de la etajul doi al unui bloc de locuinţe. Norocul victimei a fost că nu s-a izbit de trotuar, bărbatul a căzut pe acoperişul unui magazin.

Cinci echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară, un echipaj SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, au intervenit pentru salvarea unei persoane, căzută de la etajul doi al unui bloc de locuinţe, pe acoperişul unui magazin alimentar din municipiul Slobozia. 

În sprijinul salvatorilor a intervenit şi un echipaj al SAJ Ialomiţa. Conform ISU Ialomiţa, la faţa locului a fost găsită o victimă conştientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD. Victima, după ce a fost coborâtă de pe acoperişul magazinului, a fost predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Conform anchetatorilor, victima este un bârbat de aproximativ 70 ani. "Condiţiile în care s-a produs nefericitul eveniment vor fi stabilite de organele abilitate", a transmis ISU Ialomiţa. Deocamdată, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă bărbatul a dorit să se sinucidă sau a căzut accidental de la etaj.

slobozia barbat cazut de la etajul 2 FOTO ISU Ialomita

Victima a fost transportată la spital FOTO ISU Ialomiţa

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT Război în Ucraina. Batalionul Azov acuză Rusia că ar fi folosit arme chimice la Mariupol. Pentagonul nu poate confirma informaţia

De ce oligarhii îi rămân loiali lui Vladimir Putin în ciuda sancţiunilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite