Au început lucrările la noua hală auto din Feteşti. Va fi un garaj modern pentru autobuzele electrice care vor circula aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se lucrează de zor la noua autobază din Feteşti FOTO Facebook/PMF
Se lucrează de zor la noua autobază din Feteşti FOTO Facebook/PMF

Au început lucrările la noua autobază din Feteşti care se construieşte cu fonduri europene. Lucrătorii au turnat betonul la fundaţia halei auto şi au fixat armătura pentru fundaţia pavilionului administrativ al societăţii de transport public local de persoane.

Structura metalică pentru cele două clădiri se află în fabricaţie, urmând să ajungă de la uzina producătoare în şantierul de la Feteşti, în prima parte a lunii martie, au anunţat reprezentanţii Primăriei Feteşti. Lucrările la noua autobază fac parte din cadrul proiectului european „Sistem integrat de transport durabil în Municipiul Feteşti”.

În curând, transportul public local se va face la Feteşti cu autobuze electrice. Prin acest program, administraţia locală va achiziţiona 12 autobuze electrice (2 autobuze de capacitate mică şi 10 autobuze de capacitate medie), staţii de încărcare lentă (12 bucăţi) şi staţii de încărcare rapidă (12 bucăţi). Acestea vor deservi transportul public de călători. 

Totodată, Primăria a desemnat şi firma care va asfalta străzile ce vor face parte din traseul pe care vor circula autobuzele electrice. Este vorba despre străzile: Aviaţiei, Bărăganului, Serei, Mihail Sadoveanu, Ţăndărei, Veşniciei, Promenadei şi Cătinei. Lucrările se vor executa în vara acestui an.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Care sunt românii care vor fi încorporaţi în caz de război. Ce riscă persoanele care refuză

Războiul cibernetic a început în Ucraina, iar efectele pot fi devastatoare. Cât de vulnerabilă este România

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite