Accident cu şapte victime, la ieşire din Ţăndărei. În impact au fost implicate trei autovehicule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte persoane au fost rănite în accident FOTO ISU Ialomiţa
Şapte persoane au fost rănite în accident FOTO ISU Ialomiţa

Şapte persoane, dintre care doi minori, au fost rănite vineri, 15 aprilie, la Ţăndărei, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un camion.

Alarma s-a dat vineri, în jurul orei 13.00, prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier la ieşire din oraşul Ţăndărei. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autocamion, în care se aflau şapte persoane: cinci adulţi şi doi copii.

La faţa locului s-au deplasat  de urgenţă două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

În urma impactului au rezultat şapte victime, conştiente şi neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei. Ulterior, două persoane adulte au fost preluate şi transportate la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei,  un copil şi doi adulţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi un adult cu un copil au refuzat transportul la spital.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT Război în Ucraina. cel puţin 10 morţi şi 35 de răniţi în urma unor bombardamente la Harkov. Explozii auzite sâmbătă dimineaţa la Kiev şi Liov

Mesaj ireal al Kremlinului: „Dacă Ucraina continuă cu provocările, Rusia va fi nevoită să declare război”

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite