VIDEO Cinci bărbaţi arestaţi şi nouă sub control judiciar, în urma unei bătăi ca-n filme. De la ce a pornit conflictul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost bătut crunt, până la sosirea poliţiei, pe terasa unui magazin dintr-o comună olteană, de 15 bărbaţi, membri ai aceleiaşi familii. Cinci dintre agresori sunt în arest.

Bătaia a avut loc în 26 februarie 2019, la trei zile de la conflictul spontan izbucnit între un bărbat de 32 ani, din Tia Mare,  mecanic auto la un service din Tia-Mare, victima agresiunii, şi unul dintre agresorii reţinuţi şi ulterior arestaţi în data de 13 martie 2019, toţi din Corabia.

Totul ar fi pornit de la o  înfruntare între cei doi, pe raza localităţii Vişina, în 23 februarie 2019. Un membru al „clanului“ care avea în cele din urmă să-l bage în spital pe bărbatul de 32 ani s-a simţit ofensat că victima nu i-ar fi permis să-şi parcheze maşina, un bolid, pe locul dorit, ba, mai mult, l-ar fi şi înfruntat de faţă cu mai multe persoane. 

Posesorul maşinii scumpe „l-a ţinut minte“ şi l-a căutat pe bărbat la Tia-Mare, unde acesta lucrează ca mecanic auto, abordându-l în pauza de prânz, în timp ce mecanicul se afla pe terasa unui magazin. Cei 15 bărbaţi l-au căutat anterior pe cel căruia i-au aplicat o „corecţie“ şi la locul acestuia de muncă. Bătaia i-au aplicat-o, însă, pe terasa magazinului, numărul impresionant al agresorilor ţinându-i departe pe cei care ar fi putut să-l ajute pe bărbat. 

Imagini surprinse de camerele de supraveghere, în cazul agresiunii de la Tia-Mare

   

Camerele de supraveghere i-au surprins pe bătăuşi căutându-şi victima

Cinci dintre bărbaţii care au comis agresiunea au fost mai violenţi, aceştia fiind şi reţinuţi, de altfel, în vreme ce ceilalţi 10 au „asigurat“ locul, impiedicând alte persoane să intervină. Agresorii au reuşit să fugă înainte de sosirea poliţiei şi a echipajelor medicale.

bataie corabia

„În ziua de 26.02.2019, în jurul orelor 13,00, în scop de răzbunare, inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.-F. şi P.S., s-au deplasat pe raza com. Tia Mare, jud. Olt, au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare şi boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 zile îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populaţiei“, au menţionat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia într-un comunicat de presă, care au mai precizat că în afara celor cinci arestaţi, alţi nouă se află sub control judiciar, iar încă un bărbat se sustrage anchetei penale, suspiciunea fiind că acesta ar fi părăsit ţara. Momentele în care cei 15 bărbaţi îşi caută victima au fost surpinse de camerele de supraveghere ale unor societăţi comerciale din Tia-Mare.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite