UPDATE Nepoata lui Bercea Mondial, sub control judiciar după o noapte în arest. A lovit cu maşina un copil de 4 ani, părăsind locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catuse

Încă un membru al clanului Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, s-a aflat în arest, o femeie de 23 ani, care a accident un copil şi a părăsit locul accidentului, fiind reţinută de poliţişti.

UPDATE: Anchetatorii o vor cerceta în continuare sub control judiciar pe Florina Anghel, nepoata interlopului Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, după ce aceasta a rănit un copil de 4 ani pe o stradă din oraşul Drăgăneşti-Olt, părăsind locul accidentului. Judecătoria Caracal a respins cererea procurorilor de arest preventiv, hotărând cercetarea acesteia, acuzată de părăsirea locului accidentului, în libertate.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a petrecut joi-seara, pe strada Nicolae Titulescu din Drăgăneşti-Olt, Florina Anghel (23 ani), nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial (interlopul devenit cunoscut ţării întregi în urma relaţiilor de rudenie cu Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, cel care i-a botezat o fată, ulterior relaţiile transformându-se într-un serial de şantaj, terminat în instanţă), acroşând un copil de 4 ani, care a traversat prin loc nepermis. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind identificată la scurt timp de poliţişti şi condusă la audieri. A fost testată cu aparatul etilotest, alcoolemia acesteia fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O ambulanţă a transportat copilul la spital.

Vineri-seara poliţiştii au reţinut-o pe şoferiţă, urmând ca astăzi să se decidă dacă se va cere arestul preventiv pentru 30 de zile.

CITIŢI ŞI: Clanul lui Bercea Mondial a luat Slatina în stăpânire

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: „Eu credeam că Mircea Băsescu n-o să fie condamnat niciodată!“. Acum vor capul lui Traian Băsescu

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite