Tânăr de 18 ani, mort în accident în Slatina. Astăzi aștepta să afle rezultatele de la BAC. Alți doi tineri au ajuns la spital

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit și alți doi sunt răniți, în urma unui cumplit accident petrecut în municipiul Slatina, în noaptea de duminică spre luni, 7/8 iulie 2024. La volan se afla un băiat în vârstă de 19 ani.

Un tânăr de 18 ani a jurit, alți doi tineri au ajusn la spitalul din Slatina FOTO: arhiva/ A.M.
Un tânăr de 18 ani a jurit, alți doi tineri au ajusn la spitalul din Slatina FOTO: arhiva/ A.M.

Accidentul grav s-a petrecut pe strada Oituz din municipiul Slatina. Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani a intrat într-un stâlp de electricitate. În mașină se aflau patru tineri, unul decedând, iar doi, răniți, au fost transportați la Spital.

„La data de 8 iulie 2024, în jurul orei 3,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Oituz din municipiul Slatina, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

În urma evenimentului rutier, doi tineri de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slatin,a au necesistat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 18 ani, din comuna Bălteni, a decedat, au mai precizat poolițiștii.

Băiatul decedat era absolvent al Liceului Vocațional „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina și doar ce susținuse probele examenului de Bacalaureat, iar luni, 8 iulie 2024, aștepta să afle rezultatele.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice, au mai stabilit polițiștii în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite