Slatina: Se anunţă disponibilizări în agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul şomerilor este în scădere la Olt
Numărul şomerilor este în scădere la Olt

64 de angajaţi ai Agromec Vişina vor rămâne fără serviciu de luna viitoare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a primit notificare de la Agromec Vişina, societate care se ocupă cu cultivarea plantelor, privind disponibilizarea a 64 de angajaţi, începând cu  data de 1 noiembrie. Pentru luna octombrie, au fost anunţate restructurări la SC Ticoni, societate de investigaţie şi protecţie. 36 de agenţi urmau să rămână fără un loc de muncă, însă societatea a renunţat la disponibilizare.
Potrivit Elenei Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt, de la începutul anului, agenţia a fost anunţată despre disponibilizarea a 900 de olteni. În cele din urmă, măsura a fost aplicată în ceea ce priveşte 752 de salariaţi.

Şomaj în scădere

În judeţul Olt s-au înregistrat la sfârşitul lunii septembrie 13.652 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 5.916 şomeri indemnizaţi. Rata şomajului este de 7,64 %, în scădere cu 0,09 procente faţă de luna august. Prin serviciile oferite de către AJOFM, în septembrie şi-au găsit loc de muncă 1011 persoane. Cei mai mulţi şomeri sunt muncitori- 10.676.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite