Slatina: Patru luni pentru modernizarea cartierului Tunari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 15,85 milioane lei, fonduri europene, cartierul Tunari- Ecaterina Teodoroiu- Artileriei- AI Cuza va deveni unul modern.

Primăria Slatina a lansat astăzi proiectul „Reabilitare spaţii verzi, alei de acces pietonal, mobilier urban străzile Tunari, Ec. Teodoroiu, Artileriei şi AI Cuza( sistematizare pe verticală cartier Tunari)”, proiect ce face parte din cele 13 incluse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului pentru care s-au accesat fonduri europene prin  Programul Operaţional Regional. Valoarea proiectului este de 15,85 milioane lei, din care 9,93 milioane contribuţia UE, restul din bugetul naţional şi cel local.
„Am estimat partea de lucări la o valoare de 11,5 milioane lei, însă în urma licitaţiei s-a ajuns la un cost de 8,162 milioane lei. A avut loc licitaţia la care au participat 7 societăţi şi ne aflăm în stadiul de a lansa în execuţie aceste lucrări. Câştigătoare a fost desemnată o asociere reprezentată de SC Cafmin SRL Slatina, a fost constituită asigurarea pentru toate riscurile execuţiei şi urmează ca asocierea să-şi constituie garanţia de bună execuţie”, a declarat managerul public Minel Prina.
Perioada de implementare prevăzută în proiect este de zece luni, însă constructorul a estimat că va finaliza lucrarea în patru luni de zile. Lucrările vor începe în curând şi constau în: realizarea infrastructurii stradale, a suprastructurii stradale, trotuare şi spaţii de parcare şi asigurarea accesului la proprietăţi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite