S-au mutat în casă nouă, iar la o zi casa a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A ars acoperişul pe o suprafaţă de 140 m.p.
A ars acoperişul pe o suprafaţă de 140 m.p.

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută, o familie de tineri văzându-şi casa scrum la doar o zi după ce s-au mutat.

Pompierii ISU Olt au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în noaptea de luni/marţi, 26/26 septembrie 2017, în comuna Schitu, judeţul Olt. 

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu  puternic izbucnit la o locuinţă din comuna Schitu, satul Lisa. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajări mari de fum la aproximativ 140 metri pătraţi de acoperiş. Pompierii au acţionat mai bine de trei ore pentru izolarea şi stingerea incendiului, reuşind lichidarea acestuia în limitele găsite“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.

incendiu lisa

Incendiul a pornit, conform primelor constatări ale pompierilor, de la un scurtcircuit produs la un corp de iluminat. Proprietarii, un cuplu de tineri care cumpăraseră casa de curând, aveau doar o zi de când se mutaseră în casă nouă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite