Primarul din Scorniceşti, socrul fostului ministru Nicolae Bănicioiu, diagnosticat cu COVID-19. „M-am testat joi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prioteasa scornicesti

Al doilea primar din Olt a fost confirmat sâmbătă, 18 iulie 2020, ca fiind infectat cu noul coronavirus, vestea venind după ce testul pentru primarul din Slătioara s-a dovedit a fi pozitiv.

Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, rezultatul venind sâmbătă, 18 iulie 2020. Este al doilea primar confirmat pozitiv astăzi, după primarul localităţii Slătioara.

Primarul Scorniceştiului a declarat pentru Adevărul că a mers şi s-a testat joi, 16 iulie 2020, la o clinică din Bucureşti, după ce un politician local cu care a intrat în contact a fost testat pozitiv. Este vorba de candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Scorniceştiului, George Brânaru. „Ne-am întâlnit de mai multe ori şi am zis să merg şi eu să mă testez. Şi nu numai asta,. dar au fost atâtea cazuri în Scorniceşti. Sunt bine, nu am niciun simptom. Merg mâine la spital“, a declarat Ion Prioteasa. 

Ion Prioteasa este primarul localităţii Scorniceşti din 2016, când a câştigat mandatul din partea PNL. Nu va mai candida însă din partea acestui partid, optând pentru partidul în care ginerele său, fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, activează.

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri