Prietenii Alexandrei ies în stradă în semn de solidaritate şi revoltă. „Împreună putem schimba ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii apropiaţi ai Alexandrei, dar şi colegii de liceu şi cei care o cunosc, au organizat un eveniment pe Facebook şi vor începe, din după-amiaza zilei de luni, 29 iulie, să protesteze în faţa sediilor mai multor instituţii.

Tinerii vor să atragă atenţia asupra faptului că prietena lor s-a luptat pentru viaţa ei şi a aşteptat cu speranţă ajutorul din partea instituţiilor care ar fi trebuit să o salveze. Mai mult, tinerii încă mai speră, în lipsa indiciilor clare că Alexandra a fost ucisă, că adolescenta este încă în viaţă.

„Marşul va fi început din faţa Parchetului, apoi Judecatoria Caracal, Poliţia, si-n final platoul Primăriei, să fie astfel vizate toate instituţiile responsabile de aceasta tragedie. În democraţie, se poate schimba ceva prin protest paşnic în stradă... Obţineţi luni autorizaţia şi nu acceptaţi nicio implicare politică de absolut niciun fel, nu uitati că-n orice situaţie, chiar si tragică, sunt şi oameni care profită!
Vă rog să vă mobilizaţi şi să participaţi, împreună putem schimba ceva, putem preveni astfel de situaţii, putem schimba viitorul!!! Mulţumesc tuturor participanţilor!“
, este anunţul postat pe Facebook.

Marina, una dintre prietenele apropiate ale Alexandrei, a declarat că tinerii vor protesta încă din această după-amiază, chiar dacă nu au autorizaţie decât începând de miercuri. „Avem autorizaţie pentru miercuri, dar vom ieşi încă de astăzi (n.r. - luni, 29 iulie), pe riscul nostru. Un jandarm ne-a transmis aseară că nu putem astăzi, că nu avem autorizaţie, dar vom merge oricum. Ce ar putea să ne facă acum? Să ne dea amendă la toţi!“, a spus Marina, care se aşteaptă ca la protest să vină foarte multă lume.

Între timp ies la iveală amănunte şocante din declaraţia criminalului Gheorghe Dincă, cel care le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

CITIŢI ŞI: Mărturia criminalului din Caracal despre Luiza: a violat-o timp de trei luni, a ucis-o la mijlocul lui iulie şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre sau în râul Olt

Inspecţia Judiciară a început verificările magistraţilor implicaţi în cazul Caracal

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite