Pieton călcat de două autovehicule la Jitaru-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la orele serii...
Accidentul a avut loc la orele serii...

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni seară, în dreptul unei staţii de benzină aflate pe DN 65 – DE 574, la ieşirea din oraşul Scorniceşti şi intrarea în satul Jitaru ce aparţine de oraşul anterior menţionat. Două autovehicule au lovit în plin, unul după altul, un bărbat care le-ar fi apărut brusc în faţă. Victima nu a supravieţuit.

Accidentul a avut loc undeva în jurul orelor 19.00. Practic, bărbatul ar fi sărit brusc în faţa unei dubiţe, aruncat în aer peste capotă de unde, ulterior, victima a aterizat pe carosabil, unde a fost imediat lovit în plin de un autoturism marca BMW care a târât corpul pe aproape 50 de metri înainte să oprească. Informaţiile oficiale relevă că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, originar din Scorniceşti (cartierul Mihăileşti-Popeşti, n.a.), s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nemarcat corespunzător.

În acel moment, bărbatul a fost acroşat de o autoutilitară Volkswagen Transporter înmatriculată în Olt şi condusă de un bărbat de 42 ani din Slatina, condusă din direcţia Piteşti spre Slatina. Apoi, bărbatul a fost călcat de un autoturism BMW înmatriculat în Vâlcea şi condus de un tânăr de 28 ani din municipiul Drăgăşani, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers ca şi autoutilitara. Pietonul a murit pe loc.

“Cei doi conducători auto au fost testaţi la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind că cei doi nu consumaseră băuturi alcoolice. Cei doi şoferi au ajuns însă la Spitalul Judeţean din Slatina pentru a li se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză au fost întocmite acte pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a afirmat comisar-şef Claudia Radu, responsabil relaţii mass-media al IPJ Olt.

Menţionăm că şoferul dubiţei a declarat poliţiştilor că victima s-ar fi aruncat în mod voluntar în faţa maşinii ca şi cum ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor. Poliţiştii încearcă acum să stabilească circumstanţele producerii tragediei.
 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite