Mama uneia dintre copilele ucise în Olt a ajuns la locul presupusei orori. Femeia este distrusă de durere: „Mi-a omorât copilul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama Luizei a ajuns la Caracal, la adresa unde se presupune că fata a fost sechestrată FOTO: Ana Popescu
Mama Luizei a ajuns la Caracal, la adresa unde se presupune că fata a fost sechestrată FOTO: Ana Popescu

Mama Luizei, adolescenta despre care se crede că de asemenea a fost sechestrată de bărbatul din Caracal, a ajuns vineri-dimineaţă, 26 iulie, la locuinţa suspectului George Dincă, un bărbat de 65 ani care i-ar fi omorât copila în chinuri groaznice.

Femeia este distrusă de durere şi repetă continuu «Mi-a omorât copilul!», după ce informaţiile că în frigiderul bărbatului s-ar fi găsit mai multe pungi cu carne, iar într-un butoi metalic - oase calcinate au ajuns deja la urechile tuturor. Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, în Caracal, după ce a plecat din comuna Dioşti, satul radomir, judeţul Dolj, la Caracal, pentru a retrage de la bancomat o sumă de bani trimisă de mama sa, plecată la acel moment în Anglia.

Încep să apară informaţii şi despre modul în care s-a acţionat pentru descoperirea Alexandrei, fata dispărută miercuri, 24 iulie 2019.

Angajaţii de la STS ar fi furnizat încă de joi, 25 iulie, trei adrese unde ar putea fi Alexandra, pe baza localizării telefonului performant al fetei. Toate adresele au fost verificate la sânge de poliţişti, însă căutările n-au condus la găsirea adolescentei. Ulterior, le-a fost dată o a patra adresă, cea la care au descins vineri dimineaţa, 26 iulie. Telefonul adolescentei ar fi fost găsit vineri, 26 iulie, pe raza localităţii Redea, aflată în imediata vecinătate a oraşului Caracal.

La ora 6.00 dimineaţa, poliţiştii au pătruns în locuinţa lui George Dincă, principalul suspect. Vecinii spun că locuinţa a fost supravegheată de poliţişti încă din cursul nopţii, însă oamenii legii n-ar fi putut intra în incintă în lipsa unui mandat de percheziţie.

Surse din anchetă confirmă că s-a găsit în frigider carne, ambalată în mai multe pungi, despre care se presupune că e de origine umană, iar într-un incinerator improvizat oseminte calcinate. Confirmările că acestea sunt sau nu umane urmează să fie făcute de Medicina Legală.

Curtea bărbatului este la acest moment inspectată centimetru cu centimetru, fiind aduse inclusiv utilaje care să sape. Bărbatul a fost încătuşat.

Adolescenta răpită la ocazie în Olt ar fi reuşit să sune la 112, dând indicii clare: „Poliţiştii s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până când au obţinut mandat“

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt: fetele ar fi fost găsite arse. Institutul de Criminalistică a trimis specialişti

Cine este bărbatul din Caracal suspectat că a răpit şi ucis în chinuri groaznice două adolescente

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite