Mama Luizei Melencu, chemată să studieze dosarul fiicei în ultima zi de lucru a procurorilor. Marea speranţă a femeii: „2020 îmi va aduce copilul acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Melencu a fost chemată să studieze ultima parte a dosarului Caracal pe data de 30 decembrie 2019. Mama Luizei a mai fost la Bucureşti împreună cu avocata sa dar mai are de parcurs trei volume.

După ce a parcurs înainte de Crăciun timp de 9 ore, rând cu rând, mare parte din dosarul Caracal, Monica Melencu a spus că nu a văzut vreo probă că fiica sa, Luiza, şi Alexandra Măceşanu ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit pe cele două fete. 

„Există doar declaraţia lui Dincă în acest sens. Atât. Alte declaraţii sunt contradictorii, inclusiv cele ale familiei. Am citit rând cu rând. Vă garantez că fetele sunt traficate. Am studiat o parte din dosar, o parte e trimis în instanţă”, a declarat Monica Melencu.

"M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea", a spus mama Luizei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite