Lucrare de „Dorel” la Slatina. O trecere de pietoni se oprește într-un stâlp de iluminat

0
Publicat:

Lucrătorii unei firme care execută marcaje rutiere în municipiul Slatina au greșit în una dintre cele mai importante intersecții. Trecerea pentru pietoni se oprește într-un stâlp de iluminat public. 

Trecerea de pietoni se oprește într-un stâlp FOTO Info Trafic Slatina/Marius-Cosmin Ghimiși
Trecerea de pietoni se oprește într-un stâlp FOTO Info Trafic Slatina/Marius-Cosmin Ghimiși

Trecătorii au sesizat imediat năzdrăvănia, au făcut fotografii și le-au postat pe un grup de Facebook, însoțite de comentariul: „Trecere de pietoni pentru urcat pe stâlp! La întrebarea "de ce nu v-ați dus cu trecerea mai spre stânga?", cei care efectuau lucrarea au răspuns râzând: "Pai așa era și cea dinainte!"”. 

Imediat postarea a adunat însă alte și alte comentarii ale slătinenilor, cu toții fiind de acord că au de a face cu o lucrare de „Dorel”. 

Cred că trecerea aia e ultima problemă în zonă, gropile alea ar trebui astupate”, „E bine măăă, a fost bine 30 ani și n-a comentat nimeni, v-ați găsit voi acuma”, „Mâine o decopertează să astupe gropile și apoi o trasează din nou, tot așa de strâmb spre stâlp”, „Asta însemnă bătaia de joc a banului public. Noi plătim… ei se fac că au de lucru, și tot la ei în buzunare ajung banii!!!”, „Lucrări făcute cu firme prietene partidului, deci nu trebuie să avem mari așteptări. Nimeni nu îi verifică, poate nu ați înțeles încă” sunt doar câteva dintre comentarii.

Lucrările au fost executate miercuri, 21 septembrie 2022. Este vorba despre o intersecție importantă, care face legătura cu artera de ocolire a municipiului. În zonă se află și un liceu, zona fiind intens circulată și de către pietoni.

Sesizarea de pe rețeaua de socializare a fost luată în serios și de reprezentanții municipalității.

Contactat telefonic, directorul Direcției Administrare Străzi și Iluminat Public, Claudiu Dascălu, a precizat pentru „Adevărul” că reprezentanții firmei au fost deja contactați iar joi, 22 septembrie 2022, se va reface respectivul marcaj.

Ce s-a întâmplat a fost o eroare, a precizat Dascălu, menționând că firma respectivă, care este din județul Argeș, a lucrat în tot municipiul Slatina, fără să se fi semnalat și alte greșeli de acest tip.

Un cetățean i-a surprins pe „Dorei” la lucru FOTO Info Trafic Slatina/Marius-Cosmin Ghimiși
Un cetățean i-a surprins pe „Dorei” la lucru FOTO Info Trafic Slatina/Marius-Cosmin Ghimiși

Cât despre explicația oferită de lucrători, aceștia au motivat că s-au ghidat după vechile marcaje, care mai erau vizibile parțial. Acum trebuie să îndepărteze vopseaua specială deja aplicată, frezând suprafața afectată, și să aplice noul marcaj.

Trecerea de pietoni va fi marcată, ca și prima dată, peste asfaltul refăcut doar parțial, calitatea drumului în zona respectivă lăsând mult de dorit. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite