Lovitură de teatru: Siminica Mirea, noul preşedinte al PDL Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea fostului preşedinte interimar al PDL Olt, senatorul Mihai Niţă, la PC, în cursul săptămânii trecute, a lăsat partidul fără conducător. O şedinţă organizată de urgenţă în cursul week-end-ului care tocmai s-a încheiat a stabilit ca noul şef interimar al partidului să fie Siminca Mirea, o veritabilă necunoscută pentru locuitorii judeţului şi numai.

Consilierul judeţean Siminca Mirea, unul dintre cei patru reprezentanţi ai PDL în organismul menţionat, este noul preşedinte al filialei judeţene. Ea va deţine funcţia cu titlu interimar până la organizarea unor alegeri ce vor avea loc, cel mai probabil, până în toamnă. Nominalizarea ei a avut loc în urma unei şedinţe interne a partidului desfăşurtă în cursul week-end-ului care tocmai s-a încheiat şi la care a participat, de la centru, vicepreşedintele Mihai Stănişoară.

Până să fie numită la conducerea pedeliştilor de la Olt, Siminca Mirea ocupa şi funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene de femei a partidului. Aceasta este o veritabilă "anonimă" pe scena politicii autohtone şi nu numai.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Tot şedinţa amintită a stabilit şi un “comitet“ care va avea rolul de a resuscita partidul, aflat în cădere liberă. În structura acestui for intră: Ana Anghel, Radu Ioniţă, Nicu Vladu, Ionel Mirea, Ilie Irimia, Romulus Cheroiu, Georgeta Cercel, George Ciucu, Iustina Nuţu, Dorinel Mărculescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite