Femeie rănită în staţia de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Balş a fost victima unui accident pe raza comunei Dobreţu care era să o coste viaţa după ce un autoturism a lovit-o în timp ce aştepta într-o staţie de autobuz.

Accidentul a avut loc miercuri – 16 mai, orele 11.30. Nicolae D., de 23 de ani, din comuna  Bulzeşti, judeţul Dolj, conducea o autoutilitară pe DJ 643 A, pe strada  principală din comuna Dobreţu. La un moment dat, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil fiind umed, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a izbit-o în plin pe Maria S., în vârstă de 53 ani, din oraşul Balş, care se afla în staţia de microbuz amplasată pe sensul opus, în afara părţii carosabile.
„În urma accidentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul municipal din Craiova pentru îngrjiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i totdată recoltate şi probe biologice de sânge”, a spus Claudia Radu, ofiţer de presă al IPJ Olt.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În funcţie de numărul de zile de spitalizare ale victimei, se va decide încadrarea faptei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite