Două fete, lovite pe o trecere pentru pietoni din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele au fost surprinse pe trecerea pentru pietoni FOTO: martor
Fetele au fost surprinse pe trecerea pentru pietoni FOTO: martor

Un accident rutier în care două fete au fost rănite s-a petrecut duminică seara, 12 decembrie, în Slatina, Olt. La volanul autoturismului se afla un bărbat din Craiova.

Accidentul a avut loc pe strada Basarabilor, în zona Colegiului Naţional „Ion Minulescu“ Slatina, în după-amiaza zilei de 12 decembrie a.c..

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu doi pietoni, respectiv două minore, de 13 şi 15 ani, din municipiul Slatina. În urma impactului, minorele au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Conducatorul auto implicat în accident este un bărbat din municipiul Craiova. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, a mai comunicat reprezentantul IPJ Olt.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 UPDATE Şoferul care a căzut cu autoturismul în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din Capitală, a murit | FOTO VIDEO

Patru accidente rutiere s-au produs noaptea trecută în Capitală. Cinci persoane au ajuns la spital

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite