Doi elevi slătineni la BAC-ul Olimpicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi din judeţul Olt din clasa a XII-a vor participa, anul acesta, la sesiunea specială de bacalaureat. Ambii elevi sunt cursanţi ai Colegiului Naţional „Ion Minulescu” din municipiul Slatina. Sesiunea specială pentru olimpici a bacalaureatului 2015 se desfăşoară în perioada 16 - 29 mai.

La nivelul întregii sunt 207 elevi care ar trebui să participe la ”BAC-ul olimpicilor”. Dintre aceştia, doi provin din Slatina care urmează să participe la olimpiade internaţionale sau la competiţii sportive şi artistice internaţionale programate în perioada sesiunii normale de bacalaureat.

Elevii slătineni menţionaţi sunt: Alexandru Ionuţ Duţă, component al lotului naţional de pregătire pentru competiţiile internaţionale la Biologie, şi Ionel Alexandru Petruşcă, component al lotului naţional de pregătire pentru competiţiile internaţionale la Geografie.

Cei doi elevi de clasa a XII-a au depus deja cereri pentru a susţine sesiunea specială a examenului, sesiune ce va avea loc în judeţul Ilfov în perioada 16 – 29 mai.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite