Deputatul Dan Ciocan, mazilit de la conducerea PSD Caracal, cu tot cu structura de conducere. Ciocan: „Una vorbesc şi alta fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Ciocan, deputatul acuzat înainte de votarea moţiunii de cenzură că ar fi pactizat cu Viorica Dăncilă şi ar încerca să-l înlăture de la conducerea organizaţiei Olt pe fostul vicepremier Paul Stănescu, a fost mazilit din funcţia de preşedinte al organizaţiei Caracal.

Hotărârea a fost adoptată sâmbătă, 19 octombrie 2019, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei Olt a PSD, lui Dan Ciocan imputându-i-se că ar fi adus prejudicii de imagine organizaţiei. Nu a fost înlăturat doar deputatul Ciocan, fiind dizolvată şi organizaţia, măsură care, însă, nici nu s-ar fi supus discuţiei, susţine deputatul.

„Biroul Permanent Judeţean al Partidului Social Democrat – Organizaţia Olt, în cadrul şedinţei de astăzi, 19 Octombrie 2019, a hotărât:
• Propunerea dizolvării conducerii Organizaţiei Locale Caracal a PSD;
• Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Preşedinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activităţii, până la data organizării de noi alegeri.

Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizaţiei respective, a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa şi comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.
Regretăm cele întâmplate în cadrul organizaţiei, dar considerăm că decenţa şi dialogul au fost şi rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.

Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate şi loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noştri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul şi experienţa politică a conducerii judeţene şi centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale şi de organizare internă“, au transmis reprezentanţii PSD Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dan Ciocan spune, în schimb, că în cadrul şedinţei nu s-ar fi supus discuţiei decât înlăturarea preşedintelui din funcţie, nu şi dizolvarea organizaţiei.

„Din regret pentru mine şi pentru cei care nu ştiu să comunice, la şedinţa de astăzi am fost prezent şi s-a discutat schimbarea preşedintelui organizaţiei, respectiv a mea, Dan Ciocan, nu s-a discutat de dizolvarea organizaţiei. Dar, dacă cei care au făcut această treabă, care au întocmit procesul verbal şi au crezut că una votează şi alta scriu, pe mine chiar nu mă interesează nimic, dar nu respectă organizaţia municipală Caracal, care pentru Partidul Social Democrat înseamnă mult“, a declarat deputatul. Nu a dorit, în schimb, să comenteze care au fost motivele care au dus la această decizie, şi nici să confirme sau să infirme întâlnirea cu Viorica Dăncilă şi Mihai Fifor înainte de votarea moţiunii de cenzură şi vehiculata încercare de schimbare din funcţia de preşedinte al PSD Olt a lui Paul Stănescu.

„Nu s-a imputat nimic. Întrebaţi-i pe ei, văd că una vorbesc şi alta comunică. Nu vreau să fac alte declaraţii“, a mai spus Ciocan.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite