Cristi Minculescu va cânta la Caracal, Iris va concerta la Slatina. În comuna cu cei mai mulţi asistaţi social se va găti la ceaun şi se va petrece cu taraf, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru sunt localităţile din Olt în care, în noaptea dintre ani, se organizează în mod oficial diverse evenimente.

Slătinenii care nu au alte planuri pot veni pe 31 decembrie 2018, aproape de ora 22,00, în zona Esplanadă, unde pe scena amplasată încă de la începutul lunii vor concerta: Nicoleta Oancea şi band-ul său, caracaleanca Elena Ionescu – ex Mandinga, iar aproape de miezul nopţii – „Iris“ cu Nelu Dumitrescu, trecerea în noul an fiind marcată de un foc de artificii.

Un program chiar mai  amplu, care va începe la 21,30 şi se va încheia după miezul nopţii, este programat la Caracal, unde cap de afiş este trupa „Bună seara, Prieteni“, condusă de Cristi Minculescu (ex solistul Iris). Pentru aproximativ o oră atmosfera va fi întreţinută, la Caracal, de un DJ, după care încep recitalurile live, astfel: DODDY, Boier Bibescu, Trupa "Buna Seara, Prieteni".

Revelion în stradă va fi organizat şi în comuna cu cei mai mulţi asistaţi social din judeţ, Movileni, unde evenimentul „Revelion la ţară“ este la a VII-a ediţie, a spus primarul Sorin Toma. Va cânta pentru săteni Taraful din Morunglav,  evoluţia acestora fiind o tradiţie deja aici, se vor prepara jumări la tuci, primăria pregătind şi cozonaci pentru petrecăreţi, dar lipseşte din program focul de artificii.

La Corabia, la miezul nopţii cetăţenii sunt invitaţi în Piaţa Independenţei, pentru momentul festiv în care conducerea primăriei toastează cu locuitorii urbei, chiar dacă nu este pregătit şi un program artistic.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite