Conducea şi beat, şi fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost găsit cu o concentraţie de 0,98 mg/l. alcool pur în aerul expirat
Tânărul a fost găsit cu o concentraţie de 0,98 mg/l. alcool pur în aerul expirat

Un tânăr din municipiul Slatina a fost depistat în noaptea de 7/8 aprilie conducând beat şi fără permis pe raza comunei Curtişoara.

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Găneasa au depistat, în noaptea de 7/8 aprilie, în timp ce desfăşurau activităţile obişnuite de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Ulmi din comuna Curtişoara, pe Constantin E. (28 ani), din municipiul Slatina, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
“În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l. alcool pur în aerul expirat. Din verificări s-a stabilit că şoferul avea permisul de conducere reţinut din data de 08 septembrie 2011 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a afirmat comisarul Cristi Rădoi din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Olt., care a precizat că şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Slatina pentru drecoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, precum şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere reţinut.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite