Cine sunt bărbaţii care au răpit-o din Corabia pe tânăra de 26 de ani. Trecutul dubios în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care au răpit de pe o stradă din Corabia o tânără de 26 ani şi care au fost arestaţi pentru 30 de zile au un trecut nu tocmai curat. Iată ce legătură aveau cu oraşul de pe malul Dunării.

Bărbaţii de 25, respectiv 49 ani, au fost arestaţi, marţi, 9 octombrie 2019, pentru 30 de zile, la propunerea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, fiind acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire şi alte violenţe. Ei au luat de pe stradă o fată de 26 ani, din Corabia, şi au urcat-o cu forţa într-o maşină, folosind ameninţări. Fata a fost chiar muşcată de faţă şi lovită cu portiera maşinii peste picioare, bărbaţii reuşind să plece cu maşina spre Caracal, unde au şi fost depistaţi de poliţişti, în urma apelului tatălui fetei la 112.

Cei doi bărbaţi, Ramu Baboi şi Remus Adîr, din Caracal,  cumpăraseră de curând un imobil în Corabia, pe aceeaşi stradă cu familia fetei. Nici rudele fetei de 26 ani nu locuiau de multă vreme în oraş, şi unii şi ceilalţi „lucrând“ în afara ţării. Deşi agresorii nu au surse de venit la vedere, le-au declarat anchetatorilor că au lucrat în mai multe ţări străine, fără însă să poată demonstra acest lucru. Bărbatul de 49 ani are mai multe condamnări în străinătate, pentru diverse furturi.

Fata de 26 ani ar fi avut în trecut o relaţie de concubinaj cu băiatul de 25 ani, căreia a hotărât să-i pună capăt. Băiatul n-a privit cu ochi buni decizia concubinei sale, aşa că a supus familia fetei ameninţărilor, în cele din urmă recurgând la răpire. La mijloc ar fi, însă, cu totul altceva decât o relaţie amoroasă între cei doi, existând suspiciuni că în străinătate victima şi agresorul ar fi „lucrat“ împreună, practicând prostituţia, respectiv proxenetismul, dar şi diverse metode de extorcare, graţie calităţilor fizice şi nu numai ale tinerei. În prezent, însă, fata nu ar mai fi de acord să colaboreze cu agresorul şi s-a ajuns la situaţia care i-a condus pe cei doi bărbaţi după gratii.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite