Centrele de vaccinare şi medicii de familie au început distribuirea tichetelor de masă. Cine beneficiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distribuirea tichetelor a început şi în judeţul Olt FOTO: Adevărul
Distribuirea tichetelor a început şi în judeţul Olt FOTO: Adevărul

Distribuirea tichetelor valorice care se oferă persoanelor vaccinate anti-Covid-19 a început şi în judeţul Olt. Există, însă, un deficit de aproximativ 600-700 carnete.

Centrele de vaccinare şi medicii de familie care au vaccinat anti-COVID-19 primesc în această perioadă tichetele valorice pe care le vor înmâna persoanelor vaccinate. La nivelul judeţului au fost repartizate aproximativ 3.000 carnete care se vor distribui către beneficiari, însă deocamdată nu se poate asigura întreg necesarul, fiind un deficit de aproximativ 600 carnete, conform reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

tichete vaccinare olt

În posesia acestor tichete vor intra persoanele care au ales să se vaccineze după 31 august 2021 şi au schema completă. Fiecare persoană vaccinată va primi câte 5 tichete a câte 20 lei fiecare, responsabilii din centre sau medicii de familie care au efectuat vaccinarea fiind cei care îi vor anunţa pe beneficiari pentru a se prezenta să le ridice.

Tichetele pot fi ridicate în termen de 60 zile de la data ultimei doze, iar pentru a le ridica beneficiarii se vor prezenta personal, cu documentul de identitate. 

Vă recomandăm şi:

Modalitatea aleasă de Elveţia pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID-19

Persoanele vaccinate cu schema completă vor primi 5 tichete de masă în valoare de 100 de lei. Când şi cum se acordă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite