Cascadorie periculoasă la Coloneşti soldată cu rănirea a doi fraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier petrecut în această dimineaţă, pe raza comunei Coloneşti, s-a soldat cu rănirea a doi fraţi din localitatea menţionată. De vină pentru producerea accidebtului este, din primele cercetări, fratele mai mare, de 22 de ani, care se afla la volanul maşinii şi care ar fi pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei. Cei doi fraţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina cu diverse leziuni, fratele-şofer fiind grav rănit.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 09.20. Cei doi fraţi tocmai plecaseră de acasă şi se îndreptau spre Piteşti când, la un moment dat, fratele mai mare, de 22 de ani, care se afla la volanul maşinii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma „cascadoriei”, ambii fraţi, care se aflau singuri în autoturism, au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Slatina cu diverse leziuni. Cel mai grav rănit a fost şoferul. În vârstă de 22 de ani, acesta a fost operat imediat ce a ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina, el suferind, printre altele, şi o ruptură de splină. Fratele său, de 17 ani, a suferit o traumă mai uşoară, respectiv o plagă la cap.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă de la Slatina şi unul de la Scorniceşti.

„În prezent se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, responsabil relaţii mass-media IPJ Olt.
 

Mai puteţi citi:

Pieton accidentat de un tânăr de 19 ani în apropiere de Caracal

Familie băgată în spital de un tânăr şofer într-un accident la Bobiceşti-Olt

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite