Casă cuprinsă de flăcări la Curtişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casă din comuna Curtişoara a fost la un pas de a se face scrum în urma izbucnirii unui incendiu în noaptea de 21 august. O casă din comuna Curtişoara a fost la un pas de a se face scrum în urma izbucnirii unui incendiu în noaptea de 21 august.

Semnalul de alarmă a fost dat în jurul orelor 00.30. Pompierii Detaşamentului Slatina au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la locuinţa lui Constantin B. Militarii au ajuns la locul intervenţiei cu două autospeciale şi au găsit în flăcări acoperişul casei şi o anexă gopodărească din apropierea acesteia. După mai bine de două ore de acţiune continuă, pompierii au reuşit să stingă incendiul care ameninţa să cuprindă întreaga locuinţă. Flăcările au distrus circa 50 metri pătraţi din acoperişul locuinţei, precum şi o anexă gospodărească în proporţie de 90 %. Cauza probabilă a incendiului pare a fi un scurtcircuit electric produs de un conductor defect.
Pompierii au avertizat încă o dată populaţia ca să nu folosească instalaţii improvizate sau instalaţii din material de calitate proastă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite