Bărbat electrocutat, blocat pe un stâlp de electricitate la Găneasa. Salvatorii au fost chemaţi să intervină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie de urgenţă, în această după-amiază, în localitatea Găneasa, sat Dranovăţu, judeţul Olt, unde prin 112 s-a anunţat că un bărbat s-a electrocutat.

UPDATE ora 19,00 - Bărbatul, identificat ca fiind Nicolae Meşină, 41 ani, din Găneasa, sat Izvoru, a fost adus la sol de echipa de salvatori a ISU, medicul fiind cel în măsură să constate decesul. 

Evenimentul, cel mai probabil, va fi cercetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, bărbatul fiind persoana care se ocupa, în baza unui contract semnat cu reprezentanţii Primăriei Găneasa, de iluminatul stradal. Martorii la eveniment au precizat că lucrătorul nu purta echipament de protecţie. „Nu avea decât îmbrăcămintea, un pantalon scurt şi un tricou. A rămas înţepenit între fire, cu un bec în gură“, au spus aceştia, la faţa locului ajungând, în scurt timp, foarte mulţi localnici, printre aceştia şi primarul comunei.

Ştirea iniţială

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost chemaţi să coboare de pe un stâlp de iluminat un bărbat care, probabil, a încercat să remedieze o defecţiune la sistemul de iluminat public, însă s-a electrocutat. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a rămas blocat la aproximativ 8 metri înălţime, salvatorii acţionând cu o autospecială. 

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri