Accident rutier în Olt, provocat de un triciclu. Vehiculul era neînregistrat, iar conducătorul era fără permis

0
Publicat:

Un accident în urma căruia un bărbat a ajuns la spital s-a petrecut sâmbătă-seara, 24 septembrie 2022, în localitatea Izbiceni din județul Olt. Bărbatul rănit conducea un triciclu, deși nu avea permis.

Accidentul s-a produs în Izbiceni, Olt FOTO martor
Accidentul s-a produs în Izbiceni, Olt FOTO martor

Accidentul care s-a produs pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, a fost sesizat la 112 în jurul orelor 19,50.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Giuvărăști, și un triciclu electric, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Izbiceni. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia”, a transmis Poliția Olt.

Tânărul de 21 ani care conducea autoturismul nu consumase alcool, au stabilit polițiștii în urma testării cu aparatul alcooltest, în schimb bărbatul de 53 ani avea o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel din urmă nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, astfel cele două vehicule intrând în coliziune.

„De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani nu posedă permis de conducere, iar tricicleta electrică nu este înmatriculată”, au mai precizat polișiștii.

Deși triciclul pe care îl conducea bărbatul este omologat, șoferul se afla în culpă pentru că nu-l înregistrase în circulație. 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident în Olt.  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite