Accident pe Drumul European E 574. Doi tineri şi un bărbat de 90 ani au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier în care trei persoane au fost rănite s-a produs pe drumul european E 574, în judeţul Olt. Două maşini s-au lovit.

Pompierii ISU Olt au asistat la locul accidentului patru persoane, iar pe trei dintre acestea le-au şi transportat la spital. O fată de 17 ani şi un şofer de 26 ani, aflaţi în aceeaşi maşină, au ajuns la Urgenţe, la fel şi un bătrân de 90 ani.

„Pompierii Gărzii Balş, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit la intersecţia Drumului European 574 cu Drumul Judeţean 644, în zona localităţii Bobiceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La faţa locului au acţionat şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. 

Paramedicii SMURD au asistat la locul evenimentului toate cele patru persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital.

Echipajul SMURD a transportat la UPU Slatina o minoră, în vârstă de 17 ani, din localitatea Şopârliţa, cu dureri la maxilar, şold, membrul inferior drept şi dureri lombare. 

accident olt

Tot la UPU Slatina a fost transportat şi şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 26 de ani, cu dureri lombare şi dureri de şold. De asemenea, un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu dureri în zona cervicală şi dureri toracice“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pompierii au acţionat şi pentru spălarea carosabilului de resturile rămase pe carosabil în urma evenimentului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite