VIDEO – Zbor Austrian Airlines, anulat la Sibiu. Zeci de pasageri nemulţumiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 40 de pasageri s-au trezit în această după-amiază, pe Aeroportul din Sibiu, că nu mai pot pleca la Viena, zborul lor fiind anulat.

Citiţi şi

ULTIMA ORĂ: Zbor anulat pe Aeroportul Sibiu. Zeci de călători nemulţumiţi

Consiliul Judeţean a executat garanţia de 1,3 milioane de euro la Aeroport

Oamenii spun că zborul ar fi fost anulat în urma unor probleme tehnice.

„Defect tehnic, trebuia să găsească alt zbor”, a spus unul dintre pasageri.Un alt pasager german, aflat în vacanţă, se pregătea să se întoarcă în camera de hotel.

„Zborul a fost anulat, şi aştept un taxi care să mă ducă înapoi la hotel, următorul zbor este mâine dimineaţă. Sunt în vacanţă, deci nu este o problemă că mai stau încă o zi în Sibiu”, a spus Ian Ziger, unul dintre pasageri.

image

Unii dinte pasageri au fost revoltaţi, pentru că trebuiau să ajungă urgent la destinaţie.

„Am ajuns aici şi zborul era anulat. Ne vor pune pe un alt zbor astăzi, dacă nu mâine. Era urgent să ajungem, evident”, a spus Alexandra Crângaşu, o altă pasageră.

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu spun că au fost informaţi în legătură cu anularea zborului, fără să li se spună însă şi motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru. 

„Cei de la Austrian Airlines ne-au informat că zborul de miercuri 22 iunie 2011, ce trebuia să vină de la Bucureşti la Sibiu şi de aici să decoleze spre Viena a fost anulat. Nu am fost informaţi din ce motive s-a anulat acest zbor” spune Iuliana Opriţă, purtător de cuvânt la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads

 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite