VIDEO Mii de sibieni au trecut în 2014 în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 10.000 de sibieni au sărbătorit trecerea în 2014 în Piaţa Mare din centrul oraşului. Municipalitatea le-a pregătit concerte şi un foc de artificii, iar amfitrionul serii a fost Dan Negru.

Petrecerea din Piaţa Mare a început la ora 21:30, iar pe scenă au urcat, pe rând, Ora de Foc, Renegades, Anya Dorian Popa, Rapha şi Alina Eremia din trupa La La Band. 

Aşa cum i-a obişnuit pe sibieni, primarul Klaus Iohannis le-a urat celor prezenţi în piaţă La mulţi ani, la miezul nopţii. ”A fost un an bun, datorită dumneavoastră, sper să avem un 2014 cel puţin la fel de bun, în acest sens daţi-mi voie să vă spun, dragi sibieni şi dragi musafiri, La mulţi ani pentru 2014”, a spus, pe scenă, Klaus Iohannis. 

Dan Negru şi sibienii din piaţă au numărat împreună ultimele secunde din 2013, după care spectatorii s-au bucurat de un impresionant foc de artificii. 

Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Alexandra Stan, care a marcat de altfel şi revenirea pe scenă a artistei, după ce în urmă cu aproximativ 6 luni aceasta a foost bătută de fostul ei impresar.

Vă mai recomandăm: 

VIDEO FOTO Cum au devenit Ghiţă şi Purcica bucate alese pentru masa de Crăciun

FOTO VIDEO Sibiul, împodobit feeric de sărbători

VIDEO FOTO Tradiţie şi poveste. Sute de juni şi junese s-au reunit la Sălişte, în judeţul Sibiu

FOTO Colindul junilor, cea mai frumoasă tradiţie de Crăciun din satele Mărginimii Sibiului

Cetele de juni de la Mărginimea Sibiului. La Sadu, a fost încinsă prima sârbă şi au început pregătirile pentru sărbători

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite