VIDEO-FOTO S-a deschis sezonul de schi la Sibiu. Zeci de schiori au urcat la Arena Platoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arena platos

Temperaturile sub 0 grade şi ninsorile din ultima perioadă au fost o adevărată bucurie pentru pasionaţii sporturilor de iarnă, care sâmbătă s-au înghesuit pe pârtia de la Arena Platoş, în prima zi a de schi din acest sezon.

Cu schiurile sau cu plăcile de snowboard, iubitorii de zăpadă au ieşit pe pârtia aflată la aproximativ un kilometru de Păltiniş şi 30 de kilometri de Sibiu. 

“E foarte frumos, nu mă aşteptam să fie coadă dar m-am uitat pe camere şi am văzut că e zăpadă şi am venit. Chiar merită, e aproape de Sibiu, zăpada e foarte bună, foarte fain”, a spus Alexandru Priporeanu, care a schiat alături de fiul său de doar 3 anişori. 

Chiar dacă la Păltiniş nu a nins suficient în aceste zile administratorii pârtiei au pornit tunurile de zăpadă pentru a se putea schia pe pârtia D şi spun că de săptămâna viitoare va fi funcţională şi pârtia A. 

Un skipass de o zi la Arena Platoş costă 70 de lei pentru adulţi, 50 pentru copii şi 60 pentru pensionari iar pentru a putea schia pe nocturnă (miercuri, vineri şi sâmbătă între orele 17:00-22:00) adulţii plătesc 55 de lei, copiii 35 iar pensionarii 45.

Iar după câteva ore pe pârtie, vă puteţi relaxa în après-ski-ul din incinta complexului, cu un sandviş bun, un ceai fierbinte sau un vin fier cu scorţişoară.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite