”Viața ca un idiot” astă seară, la Teatrul „Radu Stanca“ din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Week-endul acesta aduce patru reprezentanţii, menite să îi scoată pe sibieni din case. După un week-end plin de premiere, actorii sibieni anunţă punerea în scenă a altor 25 de spectacole, până la sfârşitul lunii.

CITIŢI ŞI

Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezent la Târgul de Carte de la Frankfurt

Aşa cum ne-au obişnuit deja, reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca“ nu se dezmint nici în acest an, venind în faţa publicului amator de spectacole cu o serie de surprize.

Spectacole consacrate, dar şi spectacole în premieră vor face deliciul spectatorilor, până la sfârşitul lunii. Chiar în această seară, pe scena teatrului se va juca „Berlin Alexanderplatz“, un spectacol despre criza economică, ce a avut premiera în luna mai a acestui an. Piesa, care are o durată de trei ore, va fi prezentată începând cu ora 19.00.

Încă o premieră
Week-endul aduce alte patru reprezentanţii, menite să îi scoată pe sibieni din case. Ieri, s-a jucat „O noapte furtunoasă“, sâmbătă actorii sbieni aduc în faţa publicului „Viaţa cu un idiot“, iar duminică, „Felii“ şi „Don Juan se întoarce din război“ vor fi prezentate din nou, după premierele de săptămâna trecută. Şi încă o premieră va avea loc şi săptămâna viitoare.

Este vorba despre un spectacol al secţiei germane, care va duce publicul într-o lume de basm. „Frumoasa din Pădurea Adormită“, în regia lui Cristian Pepino, va fi pus în scenă joia viitoare. De la ora 19.00.Luna octombrie se încheie cu „Lulu“, unul dintre spectacolele româneşti de top.

Preţul biletelor pentru spectacolele prezentate de actorii sibieni începe de la 5 lei, pentru elevi, studenţi şi pensioanri şi poate ajunge până la 30 de lei, în cazul spectacolului „Faust“.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite