Vasile Blaga, blocat la intrarea pe autostradă, în timp ce se îndrepta spre Sibiu. Acesta s-a întors la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL nu a mai reuşit să ajungă la întâlnirea tinerilor democraţi liberali, care are loc sâmbătă în judeţul Sibiu, din cauza vremii nefavorabile.

Vasile Blaga era aşteptat, alături de alţi lideri, PDL, sâmbătă, la Sibiu, pentru a se întâlni cu membrii organizaţiei locale şi pentru a merge apoi la Păltiniş, la şedinţa Colegiului Director Naţional al Organizaţiei de Tineret a PDL.

La Sibiu au ajuns însă doar prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, Blaga fiind blocat la intrarea pe autostradă şi apoi nevoit să se întoarcă la Bucureşti.

„Astăzi trebuia să fie şi domnul preşedinte Blaga, din nefericire domnul preşedinte nu a mai reuşit să ajungă, de dimineaţă de la ora 7 am luat legătura, a fost blocat la intrarea pe autostradă şi a trebuit să se întoarcă, de asemenea drumul spre Braşov era blocat, aşadar rămâne să ne întâlnim cu domnia sa într-o altă zi”, a anunţat vicepreşedintele PDL, deputatul Raluca Turcan.

Vă mai recomandăm:

Opoziţia anunţă că va ataca proiectul de revizuire a Constituţiei. Blaga: Se încearcă pe şest, hoţeşte, transformarea României în republică parlamentară

Liderul Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a precizat joi seară, 23 de ianuarie, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că dacă proiectul de revizuire a constituţiei va fi votat în această formă atunci PDL-ul îl va ataca la Curtea Constituţională.

Udrea, despre criticile lui Blaga:Dacă ne vom despărţi, în niciun caz nu se va întampla din cauza mea

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că nu a intrat în politică să se certe cu colegii de partid. „Daca, la un moment dat, drumurile celor care am pornit într-o echipă, pe un proiect, se vor desparţi, in niciun caz acest lucru nu se va întampla din cauza mea“, spune Udrea.

Vasile Blaga: Stroe nu şi-a dat demisia de onoare, a primit un şut în fund de la Antonescu şi Ponta

Liderul PDL a afirmat, joi seară, 23 ianuarie, la Iaşi, că demisia ministrului de interne Radu Stroe nu a fost una de onoare ci mai degrabă un “şut în fund dat de Antonescu şi de Ponta”. Blaga a cerut şi demisia ministrului transporturilor, Ramona Mănescu, precum şi pe cea a prim-ministrului Victor Ponta.







 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite