Universitatea Lucian Blaga vrea să angajeze 57 de lectori, asistenţi şi şefi de lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de patru ani în care angajările au fost blocate, reprezentanţii ULBs scot la concurs 57 de posturi, cele mai multe dintre ele de lectori universitari.

Înscrierile la concursuri au debutat pe 22 decembrie şi se încheie pe 4 februarie, prelegerile şi examenele sunt programate între 20 şi 23 februarie iar rezultatele vor fi afişate pe 25 februarie. Cei nemulţumiţi pot depune contestaţii între 26 februarie şi 4 martie.

Se scot la concurs un post de lector şi unul de asistent la Facultatea de Teologie, 5 posturi de lector la Facultatea de Drept, 7 posturi de lector la Facultatea de Litere şi Arte, 11 posturi de şef de lucrări şi un post de asistent la Facultatea de Inginerie, 4 posturi de lector la Facultatea de Ştiinţe, 11 posturi de şefi de lucrări la Facultatea de Medicină, 11 posturi de lector la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, 5 posturi de lector la Facultatea de Ştiinţe Economice şi un post de şef de lucrări la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului.  

În acest moment Universitatea Lucian Blaga are angajate aproximativ 660 de cadre didactice.

“Numărul de posturi scoase la concurs de către Universitatea „Lucian Blaga” din  Sibiu este unul echitabil, în conformitate cu nevoia de acoperire a posturilor de asistenţi şi lectori universitari. Având în vedere că din 2008 nu s-au mai făcut angajări, actuala sesiune de concurs va fi benefică reglării raportului între diversele funcţii didactice”, precizează conf. univ. dr. Ioan Marian Ţiplic, prorector programe academic în cadrul ULBS.
 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite