Un TIR şi un microbuz care transporta pepeni s-au ciocnit pe DN1, în zona localităţii Miercurea Sibiului. Două persoane, rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O porţiune din DN1 este plină de bucăţi de pepene verde  FOTO Ramona Găină
O porţiune din DN1 este plină de bucăţi de pepene verde  FOTO Ramona Găină

Un al doilea accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa pe DN1, de data aceasta în zona localităţii Miercurea Sibiului. Două persoane sunt rănite.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor, şoferul TIR-ului, la ieşirea dintr-o curbă, pe fondul nedaptării vitezei, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu microbuzul care transporta pepeni. În urma impactului, ambii şoferi au ajuns la spital. 

La Unitatea Primiri Urgenţe au fost aduşi doi bărbaţi, unul de 28 de ani din judeţul Dolj iar altul de 43 de ani, cetăţean străin. Ambii sunt stabili, au suferit contuzii uşoare şi nu vor rămâne internaţi, vor pleca cu recomandări”, a spus ecebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. 


Din primele informaţii, pe DN1, în zona loclaităţii Miercurea Sibiului, s-a produs marţi dimineaţa o coliziune între un tir şi un microbuz ce transporta pepeni. În urma impactului două persoane au fost rănite.

accidnet pe dn 1

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Accident rutier grav pe DN1, în zona Apoldu de Sus. O persoană a murit, trei sunt răniţi uşor, iar un copil e rănit grav

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite