Un bărbat din Sibiu este căutat de poliție după ce a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:

Un bărbat care a provocat un accident sâmbătă, în Sibiu, este căutat de poliție, după ce a abandonat autoturismul și a fugit de la locul faptei. În urma evenimentului, o femeie a ajuns la spital cu traumatism cranio-facial.

Șofer căutat de poliție pentru că a părăsit locul accidentului / Foto Arhivă
Șofer căutat de poliție pentru că a părăsit locul accidentului / Foto Arhivă

În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cristianului din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Şoseaua Alba Iulia, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o sibiancă în vârstă de 40 de ani. O pasageră din acest autoturism, sibiancă în vârstă de 26 de ani, a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital conştientă'', informează IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Imediat după accident, şoferul autoturismului condus spre Şoseaua Alba Iulia a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

ISU precizează că două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care una a refuzat să fie dusă la spital.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării conducătorului auto în cauză şi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului. 

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite