Stafii şi vrăjitoare pe pârtiile de la Arena Platoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii Complexului de schi Arena Platoş din Păltiniş au pregătit pentru vineri un carnaval cu personaje mascate pe schiuri.

CITIŢI ŞI:

Patinoar şi luna viitoare în Piaţa Mare

Se reiau plimbările cu sania prin Muzeul în Aer Liber

Nocturnă pe pârtiile de schi din Păltiniş şi Gura Râului

Super distracţie vineri seară la Arena Platoş, cel mai nou resort de schi şi snowboard deschis în România. Schiori şi snowboarderi se vor îmbrăca în cele mai trăznite costume şi vor face un adevărat spectacol pe pârtie.

Participanţii la carnaval vor trebui să schieze îmbrăcaţi în costume trăznite şi haioase, cele mai reuşite urmând a fi premiate. Astfel, organizatorii speră să aibă pârtia plină de ursuleţi uriaşi, prinţi arabi, stafii, zâne sau chiar vrăjitoare. „Acest nou eveniment vine ca un prilej pentru şi mai multă distracţie pe pârtiile de la Arena Platoş. Va fi cu siguranţă un moment amuzant, pe care fiecare dintre noi îl vom savura. Va fi şi foarte interesant şi distractiv să vedem cum poţi schia costumat”, spune Cristina Badiu, organizatorul evenimentului.
 
Carnavalul începe vineri seară, pe nocturnă, de la ora 18.00. Bineînţeles, schiorii costumaţi vor participa la o grămadă de concursuri, care mai de care mai amuzante. Unele vor fi mai dificile, altele vor fi mai amuzante. Iar câştigătorii vor primii premii pe măsura prestaţiei lor costumate. Complexul de schi şi snowboard este deschis între orele 9.00 şi 17.00, iar miercurea şi sâmbăta, între orele 18.00 şi 22.00. În serile de nocturnă, Arena Platoş organizează concursuri de schi, de snowboard sau de zipfelbob-uri cu premii în ski-pass-uri pe o zi şi carduri de puncte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite