Promoţie TAROM: Sibiu - Munchen la doar 89 de de euro, dus - întors şi cu taxe de aeroport incluse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tarom pune la vânzare 3600 de bilete dus-întors către zece destinaţii externe la tariful promoţional de 89 de euro (la care se adaugă taxe de aeroport) începând de mâine şi până pe 4 iunie, potrivit oficialilor companiei, citaţi de Mediafax.

CITEŞTE ŞI:

Primăria are doi reprezentanţi în Consilul de Administraţie la Aeroport

Elegant: la Sibiu legile se discută pe Aeroport

"Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la începutul fiecărei săptămâni vor fi anunţate noile destinaţii care intră în Maratonul de Primăvară", au transmis oficialii Tarom.

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoţii variază în funcţie de locurile disponibile şi de încărcătura cursei, potrivit oficialilor companiei.

Primele bilete care se vor vinde la preţuri promoţionale pot fi rezervate pentru călătorii dus-întors pe rutele Bucureşti-Istanbul, Bucureşti-Frankfurt, Bucureşti- Munchen, Sibiu- Munchen. Biletelele pentru o călătorie dus - întors, la tariful de 89 euro (plus taxe de aeroport), vor putea fi cumpărate până pe data de 7 mai şi sunt valabile pentru călătoriile din perioada 2- 31 mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite