Pista de biciclete din Sibiu ar putea ajunge la Răşinari, până în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o lungime de puţin peste 4 kilometri, în prezent, pista pentru biciclişti ar putea să unească Sibiul de comuna Răşinari, în următorii trei ani

Intenţia aparţine reprezentanţilor Muzeuuli „Astra“, care lucrează la un proiect destinat bolnavilor de diabet, împreună cu membrii Clubului Lions.

Proiectul vizează realizarea unor trasee speciale în Muzeul în aer liber, cu locuri de monitorizare a bolnavilor, două puncte unde se vor face verificări medicale, locuri de relaxare, amplasarea unor băncuţe, dar şi a unor chioşcuri, care vor oferi meniuri speciale pentru diabetici.

„ Pista pentru biciclişti, care va uni porţinea deja existentă cu localitatea Răşinari, este importantă, întrucât, pentru a preveni diabetul, trebuie să avem un stil de viaţă corect, să facem mişcare şi să avem o nutriţie corectă“, spun reprezentanţii Clubului Lions.

Dacă va îndeplini toate condiţiile, proiectul va avea o perioadă de implementare de  trei ani, în realizarea lui urmând să fie investiţi 16 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite