Mămicile nu agreează ideea Consiliului Județean de a le fotografia la naștere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maternitatea urmează să fie dotată cu un aparat de fotografiat, pentru a fi făcute poze mămicilor care nu își declară identitatea. Spitalul Județean Sibiu nu vrea să comenteze propunerea consilierilor, dar aduce în discuție legea pacientului.

O consilieră județeană a venit cu ideea care ar putea să devină proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării la ședința din septembrie a Consiliului Județean Sibiu.

Valeria Isaicu a venit cu această idee, pentru că în acest fel se dorește a fi una care să stopeze abandonurile copiilor la naștere în maternitățile și spitalele sibiene.

”În alte județe am înțeles că se practică o metodă eficientă. Este vorba de fotografierea mamelor care vin să nască fără să aibă asupra loc acte de identitate. Am putea să luăm și noi un aparat de fotografiat la Maternitatea din Sibiu și să facem poze femeilor care vin fără acte” a spus aceasta.

Chiar dacă unii consilieri consideră ideea ca fiind nepotrivită, majoritatea s-au pronunțat verbal pentru aplicarea unei astfel de metode.

Află din Adevărul de Sibiu de marți, ce părere au mămicile despre inițiativa consilierilor județeni

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite