Invitație pentru prima ediție a Cupei Consulatului Austriei la schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia are loc în luna februarie la Păltiniş
Competiţia are loc în luna februarie la Păltiniş

Consulatul Austriei la Sibiu organizează în data de 11 Februarie 2012, începând cu ora 10:00, prima ediţie a “Cupei de ski a Consulatului Austriei la Sibiu”, care va avea loc pe  pârtia de la Arena Platoş. Scopul acestui concurs este de a promova practicarea schiului - sport național austriac - în judeţele din circumscripţia Consulatului Austriei la Sibiu – Sibiu, Alba, Brasov, Mures, Harghita, Covasna.

CITIȚI ȘI:

Zăpadă de 52 de centimetri la Bâlea Lac

Pachete speciale pentru turiști după sărbători, la Sibiu

“Cupa de ski a Consulatului Austriei la Sibiu”  este o competitie la care se poate înscrie orice practicant al schiului, fie că este amator, fie că este înscris într-un club sau o asociație de schi. Înscrierea în competiţie este liberă, fără taxe de participare.
Numărul maxim al concurenților va fi de 150, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuți pe o listă separată şi vor fi incluși în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Formularul de înscrieri îl puteţi găsi pe site-ul www.cupadeski.ro.  Vă rugăm să cititi regulamentul consursului înainte de a va înscrie în competiţie. Termenul limită de înscriere este 03.02.2012, ora 16:30. Până acum s-au primit aproximativ 50 cereri de înscriere.  Pentru mai multe informaţii, va rugăm accesaţi site-ul www.cupadeski.ro
Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific – Domnul Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite