Întrunire naţională a proprietarilor de Dacia 1300 la Răşinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La întrunire şi-au anunţat participarea, conform datelor oferite de organizatori, aproximativ 35 de posesori de astfel de automobile, din judeţele Timiş, Arad, Braşov, Suceava, Sibiu, dar şi un proprietar de astfel de maşină, care vine din Londra.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV - Bolizi de lux de sute de mii de euro, în parcul de maşini confiscate al IPJ Sibiu (GALERIE FOTO)

Buzdugan de la ZU, păzit de 14 câini şi 100 de oi de Paşte în Mărginimea Sibiului

Dacă vă era dor de huruitul motoarelor celui mai longeviv şi popular model de automobil construit de uzinele Dacia din Piteşti, sau de mirosul incomparabil al fumului emanat de modelul 1300, atunci aveţi ocazia să revedeţi astfel de maşini, cochete şi îngrijite, chiar în acest final de săptămână.

Asta pentru că la Răşinari, are loc sâmbătă Întrunirea Naţională a posesorilor de Dacia 1300. „Întrunirea are loc în cinstea împlinirii a 30 de ani de la sfârşitul producţiei acestul model care a fost scos din producţie în anul 1981”, a explicat Paul Micu, de la asociaţia Gladius Dei, cea care organizează evenimentul.

Paradă în oraş

La întrunire şi-au anunţat participarea, conform datelor oferite de organizatori, aproximativ 35 de posesori de astfel de automobile, din judeţele Timiş, Arad, Braşov, Suceava, Sibiu, dar şi un proprietar de astfel de maşină, care vine din Londra special pentru eveniment. Sâmbătă va avea loc şi o paradă a acestor maşini, în municipiul Sibiu. „Dânşii au solicitat un aviz pentru paradă în parcul Sub Arini, parcarea de la Teatru sau Cazarma 90. Se va decide azi unde va avea loc parada” a spus Mirela Gligore, purtător de cuvânt la primăria Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite