Dosarul lui Gregorian Bivolaru a plecat de la Sibiu şi va fi judecat la Curtea de Apel Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a înregistrat dosarul penal în care Gregorian Bivolaru, liderul Misa, este judecat pentru mai multe infracţiuni. Dosarul a ajuns la Alba Iulia în faza de apel, după ce fondul a fost judecat la Tribunalul Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Primarul din comuna sibiană Blăjel şantajat de un reporter OTV cu 5000 de euro

Sibiu: Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

„Prin hotărârea pronunţată de Tribunalul Sibiu, în urma judecării pe fond a acestei cauze, inculpatul Gregorian Bivolaru a fost achitat de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată, trafic de minori“, a spus Cosmin Muntean, putătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

De asemenea, instanţa din Sibiu a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.
        
Primul termen în acest dosar a fost stabilit pentru 6 septembrie 2010. Gregorian Bivolaru se află în Suedia unde a cerut azil politic după ce a părăsit România, în 2005.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite