Copiii dintr-un centru de plasament din Sibiu acuză un viol. Autorităţile infirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi copii de la Centrul de plasament Gulliver din Sibiu au fugit astăzi din centrul din Orlat, unde se aflau cazaţi. Ajunşi la Sibiu aceştia au alertat pe toată lumea plângându-se că ieri seară o fetiţă de numai şase ani, dintre ei, a fost violată.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO – O bucătăreasă fură mâncarea copiilor de la un centru de plasament din Sibiu (FOTO)

VIDEO - Orfanii de la „Gulliver” donează sânge ca să îşi cumpere mâncare

"A venit fratele ei la mine plângând şi mi-a spus că e dezbrăcată şi o bat", spune Rodica Zoltan, una din fetele de la centru.

"Era dezbrăcată într-o grădină. Doi băieţi, ţigani din Orlat, au ameninţat-o cu cuţitul şi au au obligat-o. Noi am găsit-o întinsă pe iarbă, plângea, şi avea sânge", spune şi Narcisa Boariu, o altă fată de la centru.

Autorităţile sibiene neagă însă toate acuzaţiile. "Fata a fost examinată de un medic ginecolog care nu a confirmat violul", spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Aceaşi copii de la centrul Gulliver au prins-o acum câteva zile pe una din bucătăresele de la centrul de plasament de pe strada Hegel, că le fură din mâncarea pe care le-o pregăteşte zilnic. Furtul a fost devedit cu imagini video.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite