Concurs de slalom, pe nocturna Arenei Platoş, de la Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia pe cele două pârtii de la Păltiniş va continua mâine şi poimâine, cu un foc de tabără, mult vin fiert şi întreceri care mai de care mai trăznite

După succesul de care s-au bucurat la inaugurarea nocturnei, reprezentanţii Arenei Platoş anunţă că distracţia va continua şi în acest sfârşit de săptămână, pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Startul se dă în această seară, după ora 18.00, când riderii care vor să îşi testeze îndemânarea sunt provocaţi la un concurs de slalom. 16 concurenţi vor lua startul, pe perechi, în competiţie, urmând ca primii trei să fie premiaţi cu cartele de acces pe pârtie şi băuturi gratuite.

Petrecerea va continua şi mâine, cu un foc de tabără. „Va fi o petrecere stropită cu mult vin fiert la ceaun, în vârful pârtiei. Avem o panoramă superbă asupra Sibiului şi va fi o seară extrem de plăcută”, spune Andy Fazekaş, organizator. Iar sâmbătă, sibienii sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, la o serie de concursuri, care mai de care mai trăznite. Cu schiuri, cu placa, pe spate ori într-un picior, ei vor putea să încerce figuri pe care nu le-au mai făcut niciodată şi să se şi distreze pe seama lor. Participanţii vor fi răsplătiţi cu cartele de acces şi vor avea parte de multe surprize.

Program prelungit la nocturnă

Şi pentru că cererea este foarte mare, dar şi datorită condiţiilor excelente de schi, organizatorii au anunţat modificarea programului nocturnei. Deşi iniţial anunţaseră că va funcţiona doar miercurea şi sâmbăta, instalaţia montată pe două pârtii va fi deschisă timp de cinci zile pe săptămână, mai puţin lunea şi marţea. „Am luat în considerare toate opiniile primite din partea schiorilor şi snowboarderilor care au trecut până acum pe la Arena Platoş şi am decis să păstrăm instalaţia de nocturnă pornită timp de cinci zile pe săptămână, mai puţin lunea şi marţea. Condiţiile de schi sunt perfecte în acest moment şi suntem fericiţi să putem veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu noi variante de a-şi petrece timpul pe pârtie”, spune Martin Freinademetz, unul dintre investitorii resortului Arena Platoş.

Pe lângă modificarea programului instalaţiei de nocturnă sistemul de acces a suferit şi el mici modificări. Până acum, pentru orele în care funcţiona instalaţia de nocturnă se putea achiziţiona un singur tip de card de acces, de 50 de lei, cu urcări nelimitate. „De astăzi, riderii care vor veni la Arena Platoş pot opta fie pentru carduri cu urcări nelimitate, fie pentru carduri de puncte, care sunt reportabile”, mai spune Martin Freinademetz.

Astfel, miercuri, joi şi vineri cardul de acces nelimitat va costa 40 de lei iar sâmbătă şi duminică 50 de lei. În toate aceste zile pot fi cumpărate carduri de puncte în valoare de 25 de lei. Punctele care rămân neconsumate pot fi folosite şi în alte zile. Un card de puncte reprezintă echivalentul a 10 urcări cu instalaţia de cablu pe pârtia principală şi 15 urcări pe pârtia pentru începători.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite